Contacte

Despre noi

Portalul www.bestimo.ro, conceput pentru vânzarea și închirierea imobilelor, este administrat de SC IQMATOR SRL, cu sediul în Iași. Societatea IQMATOR administrează și portalul www.arendoo.ro,dedicat închirierilor de scurtă durată a imobilelor de vacanță. Ținta noastră e de a informa și ajuta clienții care vor să vândă sau să cumpere un imobil, ori pur și simplu să găsească oferte bune de închiriere pentru vacanță. În plus, oferim serivicii de fotografiere și tur virtual dedicat imobiliarelor. Nu percepem comision de vânzare/cumpărare, ci o taxă fixă de fotografiere sau tur virtual, respectiv o taxă fixă pentru promovarea bunului dumneavoastră pe site-ul nostru. Pentru mai multe informații, consultați secțiunea „Prețuri”.

Din 2018, pe portalul bestimo.ro găsiți oferte imobiliare de pe litoralul din Bulgaria. Oricine dorește să cumpere sau să vândă un imobil în Bulgaria poate apela la noi cu încredere. În Bulgaria, ne orientăm doar către proprietățile cu grad crescut de rentabilitate, care pot fi folosite în scop personal sau pentru a fi date în chirie. Pe portalul bestimo.ro, puteți promova și găsi case pe tot litoralul din Bulgaria, Varna, Kavarna, Balchik, Nisipurile de Aur, Sunny Beach, st Vlas, Ravda, Bourgas, cât și la munte, în Bansko. Colaborăm și cu alte agenții imobiliare de încredere din Bulgaria, pentru a fi tot timpul prezenți în zonă și a avea acces la cele mai noi oferte.

Așadar, fie că doriți să postați un imobil pentru vânzare, să cumpărați, să închiriați sau pur și simplu doriți să promovați corespunzător imobilul sau afacerea dumneavoastră, noi vă stăm la dispoziție.

Ne puteți apela la numerele de telefon

  • Mobil (RO): +4 078 7436 893;
  • Mobil (Bg): +359 877 941649
  • Global : +32 489 55 48 24

Click pe aplicația preferata pentru chat

Formular de contact e-mail

Loading...