Despre noi

Portalul www.bestimo.ro, conceput pentru vânzarea și închirierea proprietăților imobiliare, este administrat de SC IQMATOR SRL, cu sediul în Iași. Scopul nostru este de a informa și ajuta clienții care vor să vândă sau să cumpere un imobil, sau să găsească oferte bune de închiriere pe termen lung sau vacanțe. În plus, oferim serivicii de fotografie imobiliară și tur virtual imobiliare.  Nu percepem comision de vânzare/cumpărare, ci o taxă fixă de fotografiere sau tur virtual, respectiv o taxă fixă pentru promovarea bunului dumneavoastră pe site-ul nostru sau alte portaluri.

Clienții din toată Romania pot apela cu incredere la serviciile noastre, pentru serviciile de fotografiere colaborăm cu parteneri din mai multe județe.

Din 2018, pe portalul bestimo.ro găsiți oferte imobiliare de pe litoralul din Bulgaria. Oricine dorește să cumpere sau să vândă un imobil în Bulgaria. În Bulgaria, ne orientăm doar către proprietățile cu grad crescut de rentabilitate, care pot fi folosite în scop personal sau pentru a fi date în chirie. Pe portalul bestimo.ro, puteți promova și găsi garsoniere, apartamente și case pe litoral in  Bulgaria precum Varna, Kavarna, Balchik, Nisipurile de Aur, Sunny Beach, Sveti Vlas, Elenite, Ravda, Burgas, cât și la munte, în Bansko. In plus, colaborăm cu câteva agenții imobiliare de încredere din Bulgaria, pentru a fi tot timpul prezenți în zonă și a avea acces la cele mai noi oferte. Dacă nu ați găsit oferta care vi se potrivește pe bestimo.ro, ne puteți contacta pentru oferte create la cerere, mai multe detalii aici.

Portalul bestimo.ro este dedicat anunturilor imobiliare.

Aici poti publica anunturi cu apartamente, case, oficii de vanzare sau inchiriere, precum si anunturi cu diverse servicii.

Adaugă anunț imobiliare

Adaugă anunț servicii

Pentru detalii, ajutor, sau servicii de SCANARE 3D puteti accesa pagina de   Comanda

bestimo.ro te ajuta să promovezi ofertele folosind technologii de ultimă oră.

Pentru promovare online realizam tururi virtuale, scanari 3D cu poze si video.

Mai jos poti vedea un clip video demonstrativ al unui tur virtual 3D obtinut

Pentru mai multe detalii poti accesa anuntul nostru cu serviciile de Scanare 3D si Tururi Virtuale

Scanare 3D si Tururi Virtuale

Te tinem la curent cu ultimile inovatii si tendinte din industria imobiliara.

Pentru orice intrebari ne puteti contacta prin formularul de mai jos.

GDPR *

Loading...