Condiții generale
Păstrăm calitatea la standarde ridicate
Publicarea promotionala a anunțurilor pe bestimo.ro este valabila un an de la data publicării
Disponibilitatea scanarilor si tururilor  virtuale este de un an
Prelungirea valabilității modelelor 3D se poate efectua la prețul de 15 Euro/an
Un anunț poate descrie un singur imobil.
Anunțurile vor fi ascunse sau șterse daca nu sunt valabile sau raportate de catre utilizatorii inregistrati
Oferte speciale pentru agentii imobiliare, va rugam sa ne contactați  utilizand formularul de contact
Prețurile pot varia in funcție de suprafațta imobilului, cele afișate corespund imobilelor de pana la 100m2
Serviciile imobiliare sunt publicate conform pachetului Promo
Serviciile imobiliare pot fi publicate doar de catre persoane fizice autorizate sau companii
* Portalul online bestimo.ro este administrat de SC IQMATOR SRL (neplatitor de TVA)
 1. Aspecte generale

Portalul bestimo.ro este un site web dedicat industriei imobiliare. Pe acest site se pot publica anunturi imobiliare ce tin de vanzarea, inchirierea imobilelor precum si anunturi cu servicii conexe (consultanta, juridice, intretinere, curatenie, renovare, architectura etc. )

Portalul bestimo.ro este administrat de catre Societatea S.C. IQMATOR S.R.L. Cu sediul in Bulevardul Poitiers, nr. 10, IASI, Romania.

Utilizatorul este persoana fizica sau juridica care viziteaza situl. Pentru adaugarea anunturilor si interactionarea cu formularele de pe portal necesita crearea unui cont de Utilizator. Navigarea pe site cu scopul de a vizualiza informatiile si ofertele publicate nu implica crearea unui cont si vizualizarea este gratuita.

Utilizatorul care trimite un anunt spre publicare este numit in continuare Ofertant.

Utilizatoru care doar viziteaza site-ul este numit in continuare Vizitator.

Utilizatorul poate folosi site-ul doar in cazul in care accepta integral toate conditiile si clauzele descrise in termeni si conditii precum si in politica de confidentialitate si prelucrare a datelor si politica de cookie publicate pe acest site. Utilizatorii portalului bestimo.ro isi asuma responsabilitatea sa citeasca cu atentie toate conditiile.

 1. Descrierea serviciilor bestimo.ro

Principalele servicii oferite sunt:

 • publicare anunturi imobiliare da vanzare sau inchiriere a spatiilor comerciale si private pe portalul bestimo.ro;
 • publicare anunturi servicii imobiliare pe portalul bestimo.ro ;
 • servicii de scanare 3d a spatiilor private precum apartamente, case, vile si a spatiilor comerciale precum oficii, depozite, hale, restaurante, muzee etc;
 • servicii de creare a tururilor virtuale;
 • servicii de promovare pe portalul bestimo.ro precum si alte site-uri web.
 1. Contul de Utilizator

Utilizatorii care doresc sa publice un anunt sau sa interactioneze cu formularele de pe acest portal sunt rugati sa faca un cont de utilizator. Doar persoanele fizice si juridice care detin capacitatea deplina de exercitiu isi pot crea un cont de Utilizator.

Portalul bestimo.ro nu este destinat minorilor, respectiv, vizitarea sitului poate fi efectuata doar cu acordul si sub supravegherea parintilor, crearea de cont pentru minori nu este permisa.

Accesarea contului se face pe baza de nume Utiliator si Parola pe care utilizatorul se obliga sa le pastreze in secret si nu are dreptul sa le transmita sub nici o forma altei persoane.

Datele introduse de utlizator pot fi afisate pe site in mod public, este reponsabilitatea utilizatorului sa decida ce date ne furnizeaza precum si corectitudinea acestora.

Societatea are dreptul sa refuze inregistrarea unui cont de utilizator din orice motive, fara indicarea directa a acestora.

 1. Publicarea anunturilor

Publicarea anunturilor se face exclusiv de pe portalul bestimo.ro si de catre utilizatori inregistrati care au facut un cont.

Responsabil de continutul anuntului este Utilizatorul de pe al carui cont de utilizator a fost facut anunutul.

Ofertantul garanteaza ca indeplineste toate conditiile legale necesare si este in drepturi depline de a vinde/inchiria imobilul sau de a furniza serviciile publicate pe site, respectiv devine responsabil de orice incalcari in acest sens.

Pot fi publicate doar anunturi care tin de industria imobiliara (oferte imobile si servicii relevante)

Anunturile trebuie sa contina suficiente detalii pentru a fi clare si usor de inteles Vizitatorilor.

Pentru promovarea corecta si eficienta a imobilelor toate ofertele trebuie sa contina fotografii calitative corespunzatoare obiectelor/serviciilor promovate. In cazul proiectelor noi sau in constructie trebuie mentionat clar daca imaginile nu sunt reale (imagini prelucrate, preluate din modele CAD etc.).

Este interzisa publicarea imaginilor care nu reprezinta imobilul sau serviciul promovat.

Nu este permisa introducerea in anunturi de linkuri web catre alte site-uri sau orice alt cod sursa fara acordul Societatii.

Societatea are dreptul de a refuza sau modifica anunţurile trimise spre publicare din orice motiv, fara indicarea directa a acestuia.

 1. Modificarea anunturilor

Anunturile pot fi modificate de catre Utilizator prin intermediul paginilor portalului accesand contul de Utilizator.

Un anunt poate promova o singura proprietate sau serviciu. Nu este permisa actualizarea sau modificarea unui anunt cu informatii depsre un alt imobil sau serviciu.

Ofertantul se obliga sa pastreze anunturile actualizate.

 1. Preturi si valabiliate servicii si anunturi

Portalul bestimo.ro poate fi vizitat in mod gratuit.

Valabilitatea anunturilor publicate pe bestimi.ro este de 30 de zile de la data publicarii cu exceptia anunturilor create in perioade de promotii sau in urma ofertelor speciale.

Pentru a furniza informatii actuale vizitatorilor nostri, Utilizatorul care a creat anuntul, se obliga sa actualizeze informatiile prezentate pe bestimo.ro imediat dupa ce acestea s-au modificat. (Ex: Oferta nu mai este valabila, apartament vandut etc)

Orice utilizator inregistrat poate sa ne contacteze pentru a raporta un anunt fraudulos sau invalid din diverse motive. In acest caz Societatea poate sa ia masurile respective: stergere anunt, ascundere anunt din accesul public, modificare anunt, blocare sau stergere cont Utilizator. In aceste cazuri nu vor fi restituite Ofertantului nici o suma de bani si nu se vor oferi nici un fel de despagubiri ( de orice natura).

Pretul pentru serviciile bestimo.ro vor fi afisate si actualizate pe pagina ce poate fi accesata de pe meniul site-ului.

Oferim următoarele metode de plata: Plata prin SMS / Plata factura online /  Transfer bancar

In momentul trimiterii anunţului, mentionati metoda de plata dorita si veti primi prin email mai multe detalii.

 1. Navigarea pe site

Navigarea pe site se face din meniul principal sau folosind formularele de cautare.

Este permisa navigarea pe site utilizand doar browserele recunoscute, ex:

 • Microsoft Internet Explorer
 • Mozilla Firefox
 • Opera
 • Netscape Navigator
 • Apple Safari
 • Google Chrome

Este interzisa navigarea automatizata pe site utilizand programe sau aplicatii care ingreuneaza activiteatea serverelor noastre.

 1. Garantii

Societatea va face tot ce-i sta in posibilitati pentru a garanta o buna functionare a portalului. Societeatea nu devine responsabila de orice evenimente de forta majora care pot afecta functionarea site-ului. Astfel de evenimente pot fi defectiuni temporare sau permanenete in retelele de comunicare, servere, baze de date, retelele de electricitate, proprii sau ale persoanelor terte, subcontractanti sau furnizori. Alte evenimente de forta majora sunt actiunile voluntare ale tertilor care au ca scop de a ingreuna sau bloca buna functionare a sistemului de servere si retelelor de comunicare. Evenimentele produse in urma unor masuri oficiale intreprinse de autoritati ce implica Societatea sau oricare din furnizorii si subcontractantii acestuia.

 1. Limitarea raspunderii

Societatea devine responsabila numai in conditiile incalcarilor contractuale directe si daca a actionat cu rea intentie.

Societatea nu devine responsabila si nu compenseaza nici un fel de daune provocate in mod direct sau indirect in urma utilizarii portalului de catre Utilizatorii ofertanti sau vizitatori.

Responsabilitatea Societatii se limiteaza la valoarea incasata de la client pentru anuntul sau serviciul solicitat atat timp cat acesta este in perioada activa.

 1. Dreptul de autor si drepturile de utilizare

Toate materialele supuse drepturilor de autor de pe acest site sunt si raman proprietatea autorilor.

Pentru solutionarea oricaror incalcari va rugam sa ne contactati folosind formularul de contact sau optiunea de raportare anunt.

 1. Modificari sau completari la termeni si conditii

Daca se va considera ca este necesara o schimbare a termenilor si conditiilor, ne rezervam dreptul de a modifica in orice moment, din orice motiv si fara notificare acest document de informare, vom publica respectivele modificari în aceasta pagina pentru a va tine la curent cu ultimile modificari. Pentru a continua utilizarea site-ului utilizatorii sunt rugati sa urmareasca in mod regulat si sa accepte:

Termenii si conditiile

Politica de confidentialitate

Politica de cookie

 1. Legea aplicabila si jurisdictie

Toate termenile si conditiile din acest acord precum si eventuale efecte juridicce rezultate, vor fi interpretate de legislatia aplicabila in Romania urmand ca orice litigiu sa fie solutionat pe cale amiabila sau de catre instantele romanesti.

Pentru orice alte intrebari si sugestii legate de acest acord, poti sa ne contactezi pe adresa de email:office@bestimo.ro