Tranzacții imobiliare în Bulgaria

Activitatea notarilor in Bulgaria a fost reluată. Tranzacțiile imobiliare se pot desfășura în baza procurilor de vanzare cumpărare. Pentru a evita cheltuielile suplimentare recomandăm să așteptați pâna când starea de urgență va lua sfârșit.

Călătoriile pentru a achiziționa un imobil în Bulgaria

Bulgaria este în stare de urgență.  Intrarea in Bulgaria este interzisă  (perioada 13 martie – 13 mai). Mai multe detalii găsiți pe

mae.ro condiții de călatorie în Bullgaria

Dinamica prețurilor la imobiliare în Bulgaria pe timp de criză

Orice criză economică vine cu avantajele și dezavantajele ei. Cu siguranță criza generată de coronovirus își va avea de spus cuvântul și în piața imobiliară din Bulgaria. Cine este pregătit să investească în această perioadă are toate șansele să găsească oferte imobiliare de vacanță foarte bune la prețuri avantajoase.

Câteva aspecte de considerat la cumpărarea unui imobil in Bulgaria în această perioadă.

Proprietăți de vacanță în Bulgaria – deja cel mai mic preț din Europa.

Prețul la apartamente de vacantă, garsoniere la mare sau munte în Bulgaria este deja cel mai mic din Europa. Pe lângă coronavirus, prețul de vânzare al acestor imobile de vacanță este influențat și de alți factori precum BREXIT și situația economică nefavorabilă din Rusia. Acești doi factori influențează mai mult piața imobiliară decat coronavirusul, englezii și rușii fiind in continuare principalii investitori pe litoralul bulgaresc. Pe motiv de coronavirus prețurile nu vor scade considerabil. Numărul celor care așteaptă o scădere a prețurilor fiind mult mai mare decăt al celor care doresc să vândă la preț redus.

Economia Bulgariei este în creștere

Odata cu intrarea Bulgariei in UE, situația financiară a bulgarilor se îmbunătățește pe an ce trece. Aceștia își permit tot mai mult să investească în imobile de vacanță la munte sau Marea Neagră. Creșterea economică face ca domeniul imobiliar în Bulgaria să fie unul sănătos.

Achiziții imobiliare în Bulgaria în 2020

Ne așteptăm ca odată cu ridicarea interdicțiilor de călătorie, se va crea un flux mai mare de doritori pentru a cumpăra un imobil de vacanță la mare. Pe deoparte pentru a profita de o eventuală scădere de preț datorită crizei COVID-19, pe de altă parte pentru a profita de vacanță in anul 2020.

Recomandări pentru românii care doresc sa cumpere un imobil pe litoral la Marea Neagră

#statiacasa și folositi această perioadă pentru o bună informare în ce privește zonele, stațiunile, complexurile și ofertele imobiliare de la diverși agenți. Pentru că procesul de vanzare/cumparare a unui imobil in Bulgaria poate dura ceva timp, fiți pregătiți pentru a acționa rapid dacă doriți să profitați de imobilul achiziționat și in această vară.

Pentru alte informatii utile si oferte imobliliare Bulgaria te poti abona aici.