Tururi virtuale si scanari imobiliare 3D

Tururi virtuale si scanari imobiliare 3D
Servicii €79 / 100mp - Servicii
ISS01

Cand pozele nu spun suficiente cuvinte

Efectuam tururi virtuale realistice şi scanari 3D ale bunurilor imobiliare. Ne ocupam de promovarea online pe portalul bestimo.ro, retele sociale si  alte platforme dedicate. Facem acel extra pas necesar pentru rezultate rapide si eficiente oferind o imagine clara asupra imobilului dvs. Reducem semnificativ  timpul  procesului de cumparare vanzare sau inchiriere imobil.

Rezerva acum o scanare 3D

Cui ne adresam

Servciile noastre sunt dedicate persoanelor private si agentiilor imobiliare care apreciaza timpul si prefera sa evite telefoanele si vizitele inutile la fata locului. Utlizand tururile virtuale interactive si scanarile 3D accesibile 24/24 inclusiv in weekend, potentialii clienti pot re-vizita imobilul ori de cate ori simt nevoia.  Cu siguranta, inainte de o decizie finala cumparatorul/chiriasul trebuie sa viziteze si in realitate imobilul. O recomndam cu incredere cu toate ca deja sunt cazuri de achizitii imobiliare online, la distanta.

Cum functioneaza

Pasul 1  Scanarea 3D si fotografierea

Preluăm imagini panoramice si masuratori cu echipament special, le prelucrăm folosind algoritmi de calcul dedicaţi si le stocăm online. Pentru scanarea 3D utilizam echipamentul nostru dezvoltat in colaborare cu parteneri din Belgia si Olanda. Panoramele pentru tururile virtuale simple sunt create cu dispozitive comerciale dedicate. Rezultatele oferite de noi sunt tururile virtuale interactive, fotografii, clipuri video de navigare automata si planuri 2D ale suprafetelor.

Exemplu tur virtual prin scanarea 3D

Tururile virtuale functioneaza  la fel de bine  pe dispozitivele mobile cat si pe PC, pentru cine dimensiunea display-ului este o problema va sugeram sa vizitati acest tur  de pe  PC sau tableta.  Pentru  navigare click  pe zona care va intereseaza. Cu click apasat puteti  roti imaginea 360 grade, scroll pentru zoom. Pentru o adevarata experienta VR puteti folosi ochelari VR .

Pasul 2 Promovare online

Acest pas include publicarea anunturilor  pe portalul www.bestimo.ro in sectiunea adaugare anunt imobiliare, totodata va putem ajuta cu promovarea anunturilor  pe retelele sociale si alte situri cu anunturi imobiliare precum  www.imobiliare.rowww.olx.ro, www.okazii.ro.

Va ramane doar sa pregatiti actele si sa stabiliti vizitele cu clientii.  Daca intampinati greutati sau doriti sa colaborati cu o agentie va putem recomnada agentii si specialisti in domeniu.

Urmand acest link se poate vedea oferta reala, recent publicata de FideliaCasa.

Avantaje

Produsele şi serviciile noastre sunt gândite cu scopul de a le oferi clientilor o informare corecta despre imobil cu urmatoarele avantaje:

  • Vizite virtuale detaliate, accesibile oricând si de oriunde
  • O perspectiva 3D a intregii locuinte,  o metoda de prezentare inedita a imobilului
  • Informaţii despre orientarea geografică, rasarit si apus.
  • Video navigare prin imobil.
  • Masuratori interactive in modelul 3D.
  • Construire plan 2D cu dimensiuni precise pentru orice imobil deja existent.

Pentru ca ne gandim la vanzator dar si la cumparator, modelele 3D sunt pastrate online. Acestea pot fi folosite pentru lucrari de constructii, renovare, remodelare, construirea mobilierului la comanda, amenajari si design interior de catre noul proprietar. Diverse servicii pe care mesterii si profesionistii pot sa le publice pe portalul bestimo.ro in sectiunea adauga servicii.

Limitari

Pentru moment serviciile de scanare 3D sunt disponibile doar in zona municipiului Iasi.

Tururile virtuale simple sunt disponibile in Iasi si Bacau.

Important pentru agentii 

Pentru agentiile cu un volum mai mare de comenzi putem sa ne deplasam si in alte localitati sau sa  oferim echipamentul necesar  pentru a face scanarile independent. Scanarea in sine este un proces simplu.  Nu ezitati sa ne contactati!

Preturi

Ofertele noastre sunt optimizate pentru a garanta cele mai avantajoase preţuri de pe piaţă, și variază în funcție de mărimea și complexitatea spațiului.

Preţuri de la 29 Euro* pentru un tur virtual sau 79 Euro* pentru tur virtual cu scanare detaliată 3D.

Clientii care decid sa colaboreze cu agentiile partenere bestimo.ro beneficiaza de scanarea 3D gratuit! 

* Întrucât societatea noastră nu este plătitoare de TVA, costurile de mai sus nu includ TVA. Preturile afisate corespund la o suprafata de pana la 100 mp.

Ce urmeaza

Comanda un tur virtual

Pentru a fi la curent cu ultimile tendinte din industria imobiliara ne puteti sustine pe retelele sociale.

Publicat de bestimo.ro

www.bestimo.ro
Detalii

Contact

GDPR *

Oferte similare

bestimo.ro