Faptul că prețul imobiliarelor din România a crescut foarte mult în ultima perioadă, uneori exagerat, surprinde foarte mulți potențiali cumpărători. Surpriza este cu atât mai accentuată când aceștia află că apartamente cu 1-2 camere din Bulgaria se vând la 16-25.000 Euro. În plus, imobilele în cauză nu sunt amplasate în cartiere mărginașe din orașe oarecare, ci la 200-400 de metri de litoralul Mării Negre, în cadrul unei stațiuni, al unui complex hotelier cu dotările de rigoare și, în majoritatea cazurilor, cu piscină.

Fie că vorbim de Sunny Beach, Nisipurile de Aur, Kavarna, Balchik sau multe alte stațiuni atractive pentru turiști, vom găsi numeroase zone frumoase, demne de concediu și investiții. Investițiile imobiliare în Bulgaria sunt în continuare foarte atractive – aici, prețul la imobiliare este cel mai mic din Europa.

Perioada în care se făceau diverse escrocherii și fraude cu proprietăți imobiliare în Bulgaria a trecut, controlul este mai riguros și cumpărătorii se pot informa corespunzător înainte de a face achiziția. Alături de  românii care deja au cumpărat imobile în stațiunile bulgărești, suntem de părere că, pe lângă satisfacerea dorinței de a deține o locuință de vacanță, o astfel de investiție este profitabilă și poate aduce un venit suplimentar anual. Serviciile de administrare a locuințelor fac ca acest venit suplimentar să fie asociat cu un efort minim de gestionare a investiției din partea proprietarului.

Pe noi ne-a încântat atât de mult litoralul din Bulgaria, încât ne-a determinat să ne orientăm către oportunitățile imobiliare din zonă. Prin portalul bestimo.ro, dorim să vă aducem și pe dumneavoastră mai aproape de cele mai bune oferte de la proprietari și agenții de încredere.

.