Completati formularul de mai jos pentru a solicita un tur virtual GRATUIT*.

Bulgaria este o destinatie explorata de turisti din toata lumea oferind un raport pret/calitate atragator.

Cu preturi incepand de la 10.000 – 15.000 Euro proprietatile de vacanta din Bulgaria sunt pentru moment cele mai ieftine din Europa.

La intrarea Bulgariei in UE multi cumparatori din Europa si mai ales Anglia au investit in proiecte imobiliare deseori fara a se deplasa la fata locului. Fara imagini si informatii clare unii au ramas placut surprinsi insa altii dezamagiti sau si fraudati.

Preturile drastic scazute in urma crizei economice din 2008 sunt  acum in continua crestere.

Pretul inca accesibil pentru familii cu venituri medii este motivul pentru care majoritatea cumparatorilor sunt bulgarii (60%) si cetatenii tarilor invecinate precum Romania, Republica Moldova si Ucraina.

Cu toate ca nu se mai practica fraudele imobiliare, potentialii cumparatori trebuie sa fie atenti la o multitudine de factori incluzand amplasarea, calitatea si legalitatea constructiei, datoriile proprietarului si seriozitatea companiei de management al complexului.

Tururi virtuale pentru cumparatori

Echipa bestimo  vine in ajutorul cumparatorilor oferind tururi virtuale la cerere. Inainte de a va deplasa in Bulgaria pentru a vizita un imobil ales ne puteti solicita un tur virtual  cu poze 360 (panoramice) astfel incat sa nu va scape nici un detaliu si sa evitati o calatorie si cheltuieli inutile.

Imobilul ales poate fi de la orice agentie sau proprietar!

Pentru detalii si modul in care va putem oferi turul virtual GRATUIT* va rugam sa completati formularul de mai jos, valabil atat pentru cei care deja au gasit un imobil si cei care sunt in cautare.

 

 

  • Tururile GRATUITE sunt oferite in limita disponibilitatii si fara obligatii de cumparare.
  • Turul GRATUIT va fi publicat exclusiv pe portalul bestimo.ro
  • Ne puteti solicita si tururi contracost, va rugam sa ne contactacti pentru oferte dedicate
  • Solicitantii serviciilor de consultanta si intermediere beneficiaza de reduceri.
  • Ajutam vorbitorii de limba romana, rusa, engleza si olandeza.

Apartamente de vanzare

Apartamente de inchiriat

Distribuie unui prieten