Apartament de vacanta la mare Bulgaria

Apartament de vacanta la mare Bulgaria
Închiriere €350 / 7 zile - Apartament Bulgaria
BG2450 80 mp 3 Camere 1 Baie 2008 An construcție

Detalii apartament

Apartament privat în complex cu piscină, la 10 minute de mers de plajă și la 10 minute de centrul Sveti Vlas, cu conexiune bună la transportul public spre Sunny Beach și Nessebar.

Apartamentul este spațios, alcătuit din două dormitoare cu un balcon, living cu bucătărie și balcon. Livingul este foarte luminos având geamuri mari cu vederi spre munte și piscina complexului. De pe balconul din living este ideal pentru a servi cafeaua de dimineață de unde se poate vedea răsăritul soarelui de după munți și apusul.

Dormitoarele sunt pentru 2 persoane fiecare, unul cu pat dublu, altul cu două paturi de o persoană. Ambele dormitoare au ieșire pe balcon. Vederea din balconul dormitoarelor este către complexul Olymp în stil tradițional și este foarte util la uscarea hainelor fiind parțial ascuns în spatele complexului Serenity.

Baia are vc și duș. Sistemul de încălzire al apei este individual apartamentului pe baza unui boiler electric ce se găsește în baie.

Apartamentul are aer condiționat care răcește destul de repede livingul, adițional pentru dormitoare există un ventilator portabil.

Apartamentul este la etajul 2 (ultimul) al blocului, accesul este pe scări in aer liber care practic separă apartamentele pe verticală, astfel încât apartamentul nu are pereți comuni cu alți vecini.

Detalii complex

Complexul are un număr mic de apartamente deținute de proprietari privați, majoritatea străini. Doar câteva apartamente se închiriază în regim hotelier, respectiv complexul nu este aglomerat nici în vârf de sezon. Administratorii complexului asigură zilnic curățenia spațiilor comune și buna funcționare a piscinei. Piscina are o secțiune pentru copii și una pentru adulți.

Oaspeții noștri pot beneficia de un loc de parcare gratuit, nu necesită rezervare. Pe străzile imediat apropiate parcarea este interzisă.

Detalii locație și stațiune

Stațiunea Sveti Vlas îmbină aerul de munte cu cel de mare, totul într-un context liniștit, curat si sănătos.

Locația centrală a imobilului permite deplasarea pe jos către atracțiile turistice din zonă (centru oraș, plaje, munte, si cel mai frumos port de iahturi din Bulgaria, Marina Dinevi)

Supermarket Mercury la câteva minute distanță.

In imediata apropiere este stația de autobus cu transport gratuit către diverse atracții.

Plajele apropiate nu sunt mari dar oferă atât șezlonguri și umbrele cu plată cât și zone libere. Plajele sunt cu nisip, intrarea în apă este lină, acceptabilă și pentru copii mai mici.

Pentru cine se recomandă

Acest apartament este proprietate privată, nu este închiriat în regim hotelier, se poate închiria pe perioade de minim o lună, respectiv nu se oferă servicii de curățenie periodică.

Recomandăm apartamentul pentru o familie de 4 persoane care apreciază spațiul în locuință. Este pentru cei care vor să combine vacanța cu lucrul de acasă sau să petreacă o perioadă mai îndelungată în Bulgaria pentru a explora împrejurimile, călătorind cu mașina proprie (vă putem oferi un ghid în acest sens cu plaje, locuri de vizitat, localuri cu mâncare bună și prețuri decente). Oaspeții noștri se pot simți ca acasă dar trebuie să păstreze curățenia atât în apartament cât și in complex, fără petreceri.

Fumatul este interzis atât în apartament cât și pe balcon.

Prețuri

Pretul de inchiriere pentru luna iunie- 950 Euro/luna
Pretul de inchiriere pentru luna iulie- 1200 Euro/luna
Pretul de inchiriere pentru luna august- 1300 Euro/luna

Avans rezervare 200 euro

Garanție 200 euro ( se restituie la decazare )

Video
Tur virtual
Locație

Publicat de bestimo.ro Bulgaria

Contact

GDPR *

Oferte similare

bestimo.ro Bulgaria