Apartament/Birou/Sediu cu 2 camere la Podogoria Arad

Apartament/Birou/Sediu cu 2 camere la Podogoria Arad
Expirat €35,000 - Apartament Bulgaria
Ro-1283 60 mp 1 Camera 1 Baie 1960 An construcție

Tip proprietate: Apartament cu 2 camere
Destinatie: Rezidential, activitati de birou, contabilitate, arhitectura, etc

Beneficii: Pretul convenabil, faptul ca este pretabil si pentru sedii sau puncte de lucru, posibilitatea de achizitie prin credit ipotecar sau prin programul prima casa, suprafata mare a apartamentului, facilitatile pe care le ofera aceasta zona PREMIUM, locul de parcare in fata apartamentului, pivnita, boxa in curte, cota parte a terenului din curte si posibilitatea de extindere in pod a suprafetei de locuit, face din acest apartament sa fie unul extrem de valoros si practic de nerefuzat.

Timp liber: la 2-3 min de mers pe jos se afla cosmetica si coafor, parc mare pentru copii, la 10 minute de mers pe jos intr-o directie este Atrium Mall, iar in cealata directie bazinul si posibilitatea de a merge la fitness la sala Polivalenta.
– in imediata apropiere a Bulevardului Principal se gasesc restaurante, pizzerii, cafenele, terase, fast-food, cofetarii si diferite magazine.

Situatie juridica: detine contract de vanzare-cumparare, cadastru, intabulare si este liber de sarcini;

Detalii suplimentare

  • Parcare: 2
  • Suprafata construita: 74
  • Pivnita: 50mp

Caracteristici

Locație

Publicat de Cristian Tranc

In Octombrie 2015 am inceput activitatea in domeniul imobiliar prin deschiderea unei firme cu un format revolutionar la acea vreme.…
Detalii

Contact

GDPR *

Oferte similare

Cristian Tranc