Apartament/Birou/Sediu cu 2 camere la Podogoria Arad

Apartament/Birou/Sediu cu 2 camere la Podogoria Arad
Strada Bihorului, Arad, 310139, România
Expirat €35,000 - Apartament Bulgaria
Ro-1283 60 mp 1 Camera 1 Baie 1960 An construcție

Tip proprietate: Apartament cu 2 camere
Destinatie: Rezidential, activitati de birou, contabilitate, arhitectura, etc

Beneficii: Pretul convenabil, faptul ca este pretabil si pentru sedii sau puncte de lucru, posibilitatea de achizitie prin credit ipotecar sau prin programul prima casa, suprafata mare a apartamentului, facilitatile pe care le ofera aceasta zona PREMIUM, locul de parcare in fata apartamentului, pivnita, boxa in curte, cota parte a terenului din curte si posibilitatea de extindere in pod a suprafetei de locuit, face din acest apartament sa fie unul extrem de valoros si practic de nerefuzat.

Timp liber: la 2-3 min de mers pe jos se afla cosmetica si coafor, parc mare pentru copii, la 10 minute de mers pe jos intr-o directie este Atrium Mall, iar in cealata directie bazinul si posibilitatea de a merge la fitness la sala Polivalenta.
– in imediata apropiere a Bulevardului Principal se gasesc restaurante, pizzerii, cafenele, terase, fast-food, cofetarii si diferite magazine.

Situatie juridica: detine contract de vanzare-cumparare, cadastru, intabulare si este liber de sarcini;

Detalii suplimentare

  • Parcare: 2
  • Suprafata construita: 74
  • Pivnita: 50mp

Caracteristici

Locație

Agent Cristian Tranc

In Octombrie 2015 am inceput activitatea in domeniul imobiliar prin deschiderea unei firme cu un format revolutionar la acea vreme.…
Aflați mai multe

Contact

Oferte similare

Cristian Tranc