Vila de Lux cu piscina in Dumbravita, Timis

Vila de Lux cu piscina in Dumbravita, Timis
Expirat €439,900 - Case / Vile
Ro-1299 465 mp 4 Camere 4 Băi 2 Garaj 2009 An construcție

ACHIZITIONEAZA ACEASTA VILA DE LUX, STRUCTURATA PE 3 NIVELE, CU 8 CAMERE, SPATIOASA SI MODERNA, DOTATA CU PISCINA, LOC DE JOACA PENTRU COPII, FOISOR CU GRATAR ZIDIT, GARAJ DUBLU, SALA DE FITNESS CU BAR, AFLATA IN DUMBRAVITA, JUDETUL TIMIS, LA PRETUL DE NUMAI 667 EURO / M2 (ACEST PRET ESTE VALABIL TINAND CONT DE VALOAREA ESTIMATA DE 124000 EURO, A TERENULUI DE 826 M2).

Intra in noua era a tehnologiei din domeniu imobiliar si vizualizeaza virtual la 360 grade majoritatea proprietatilor din portofoliul nostru.

Atunci cand discutam despre un imobil de lux, cu totii ne gandim la un imobil construit fara nici un compromis, la cele mai inalte standarde de calitate si confort. Pentru a-l putea incadra la categoria de lux, un imobil nu e suficient sa fie construit din materiale de calitate superioara, mai este important si modul in care el este amenajat, atat in interior cat si in exterior, iar atunci cand la descrierea unui imobil de lux asociem marci de prestigiu, care ne pot garanta calitatea si confortul dorit, abia atunci putem sa ne linistim si sa spunem cu adevarat ca avem de-a face cu o proprietate de lux.
Bine ai venit in universul Tranc & Tranc Luxury Real Estate. In continuare ne face o deosebita placere sa iti prezentam un imobil, la care proprietarul nu a facut nici un rabat de calitate atunci cand sa apucat de constructia acestei vile de lux, pentru ca scopul contruirii lui nu a fost cel de a-l vinde. Proprietarul, alaturi de familie, a investit mult suflet, energie si entuziasm la construirea acestei vile de lux.

Detalii suplimentare

  • Suprafata teren: 826
  • Balcoane: 1
  • Terase: 2
  • Front straadal: 20m
Locație

Publicat de Cristian Tranc

In Octombrie 2015 am inceput activitatea in domeniul imobiliar prin deschiderea unei firme cu un format revolutionar la acea vreme.…
Detalii

Contact

GDPR *

Oferte similare

Cristian Tranc