Apartament de vanzare complex Rich 2 Ravda Bulgaria

Apartament de vanzare complex Rich 2 Ravda Bulgaria
Văndut €35,000 euro - Apartament Bulgaria
62 mp 2 Camere 1 Baie

Ocazie apartament de vanzare in Ravda, prima linie la cativa pasi de plaja si cu vedere partiala la mare. Imobilul se afla in complexul Rich 2 o locatie linistita, foarte bine cotat pe booking.com fapt ce ajuta foarte mult la inchiriere in cazul unei investitii imobiliare in Bulgaria.

Apartamentul este compus din living cu spatiu pentru bucatarie, dormitor, baie cu dus. Apartamentul este finisat cu materiale de calitate dar nemobilat, fapt ce va permite sa-l mobilati dupa bunul plac si preferintele dvs de design interior.
Apartamentul poate fi folosit atat pentru inchiriere in timp de sezon cat si pentru a locui tot anul imprejur.

În apropiere sunt diverse magazine si restaurante. Aeroportul internațional Burgas este la doar 25 km, iar orașul Burgas, care este centrul regional, este situat la 28 km. Puteți profita si de numeroase plimbări plăcute în orașul vechi Nessebar, situat lin imediata apropiere pe o insulă mică, cu moștenire istorică bogată, muzee și biserici, străzi pavate, case vechi. Puteti să savurati bucătăria tradițională în multe restaurante locale.

Ravda este o zona in continua crestere si are un potential foarte mare pentru investitii imobiliare in Bulgaria atat in scop de inchiriere cat si pentru vancante cu vanzarea ulterioara.

Pretul este negociabil, recent a fost scazut de la 50.000 Euro.


Distribuie oferta

Locație

Oferte similare