Apartament mobilat cu doua camere în complexul Sunny Day 6, lângă Sunny Beach

Apartament mobilat cu doua camere în complexul Sunny Day 6, lângă Sunny Beach
Vânzare €26,000 €27,000 euro Negociabil - Apartament Bulgaria
15157 57 mp 2 Camere 1 Baie

Va prezentam un apartamnet de vanzare cu doua camere, complet mobilat in complexul Sunny Day 6, langa statiunea Sunny Beach, Bulgaria. l a Marea Neagra.

Apartamentul este alcatuit din: hol de intrare, living, bucatarie echipata, dormitor si un balcon. Imobilul este situat la etajul al 4-lea.

Complexul Sunny Day 6 este situal la 4 km de plaja in Sunny Beach oferind suficiente locuri de parcare pentru cei care calatoresc cu masina si transport public regulat catre Suny Beach. La mai multe plaje se poate ajunge in cateva minute cu masina.

Pe teritoriul complexului Sunny Day 6 se gasesc mai multe piscine, terenuri de joaca si sport, restaurant a la carte sezonier, bar si magazin alimentar. Apartamentele din Sunny day 6 pot fi folosite pe tot parcurusl anului atat in scopuri personale cat si inchiriate avand o cotare buna pe platformele de rezervari.

Complexul este in proces de obtinere a actuiui 16.

Taxa anuala de mentenanta a complexului este de 480 euro care cuprinde intretinearea spatiiolor comune, piscina, consum electricitate in complex, lucrari de mentenanta a complexului si paza pe tot parcursul anului.

Video
  • Apartament mobilat cu 2 camere în complexul Sunny Day 6, lângă Sunny Beach
Locație

Publicat de bestimo.ro Bulgaria

Contact

GDPR *

Oferte similare

bestimo.ro Bulgaria