Casa cu patru camere si piscina, la Marea Neagra in Bojurets, Bulgaria

Casa cu patru camere si piscina, la Marea Neagra in Bojurets, Bulgaria
Vânzare €80,000 - Casa Bulgaria
14898 4 Camere 2 Băi 1 Garaj

Va prezentam o frumoasa casa cu 4 camere, frumos mobilata, cu vedere la mare,  in Bojurets, Bulgaria.Casa este construita pe un teren de aproximativ 300mp si dispune de piscina privata, bucatarie de vara cu BBQ si garaj.

Aceasta casa de vanzare la Marea Neagra este o investitie foarte buna avand in vedere locatia si faptul ca poate fi locuita pe tot parcursul anului sau inchiriata. Casa este amplasata in localitatea Bojurets in apropiere de mare, la doar o ora distanta de Vama Veche, in imediata apropiere de complexurile de lux precum Kaliakria resort si  Tharcian clifs cu renumitele terenuri de golf. Distanta pe linie dreapta fata de mare este de aproximativ 500m dar datorita reliefului specific zonei, accesul la mare este mai dificil daca se considera mersul pe jos, in schimb mai multe plaje sunt usor si rapid accesible cu masina.

Casa este construita din caramida conform normelor impuse in Bulgaria in 2012, respectiv casa poate fi locuita pe toata perioada anului. Aceasta casa de vanzare la Marea Neagra in Bulgaria poate fi folosita atat in scopuri personale pentru vacanta, sarbatori, weekenduri  cat si inchirierea sezoniera. Echipa noastra va poate ajuta cu inchirierea si administrarea acestei case.      

Locație

Publicat de bestimo.ro Bulgaria

Contact

GDPR *

Oferte similare

bestimo.ro Bulgaria