Pergola cu acoperis retractabil Spline, Pergole elegante pentru terase de restaurant. Sun Leader

Pergola cu acoperis retractabil Spline, Pergole elegante pentru terase de restaurant. Sun Leader
Amenajari exterioare Negociabil - Servicii
Ro-993

Pergola retractabila Spline este un model intalnit des in zonele montane. Datorita formei usor curbate, rezistenta la zapada este mai mare decat la celelalte modele (20cm zapada). Deschiderea maxima a acestui model este de 11m.

Poate dispune de sistem de iluminare LED si dimmer pentru reglarea intensitatii luminii. Aprinde si stinge luminile de pe terasa din telecomanda sau cu aplicatia de pe telefon!

Pentru extinderea spatiului umbrit si pentru un efect vizual placut, se pot adauga lamele din aluminiu – lamele Aerofoil Louvre.

Structura este din aluminiu extrudat si vopsit in camp electrostatic. Accesoriile de prindere sunt din otel inoxidabil. Membrana este din PVC cu insertie de carbon, fabricata in Germania (Mehler Technologies). Pe deasupra are un strat acrilic ce o face usor de curatat.

Pergola rezista la ploi abundente, vant puternic (cca 61km/h).

Pergola Spline poate fi controlata din telecomanda sau prin aplicatia pentru telefon (indiferent de locatia in care te afli). Toate acestea sunt posibile cu tehnologia pusa la dispozitie de Somfy.

Sun Leader face lucrari in toata tara. Contacteaza-ne pentru a obtine o oferta personalizata, cu cel mai bun raport calitate-pret, si vezi o parte din proiecte cu terase retractabile.

Sun Leader – Living the Premium Lifestyle

Perfecte pentru terase de restaurant, terase hoteluri, pensiuni, sau terase comerciale si turistice.

www.pergole-retractabile.ro

Video
Locație

Publicat de Sun Leader - Pergole retractabile

Confort, protectie si lux! Sun Leader ofera produse premium pentru terase cu adevarat speciale. Protejeaza-ti clientii si afacerea cu solutiile…
Detalii

Contact

GDPR *

Oferte similare