Pergola retractabila Spline Harmony. Modele de pergole cu acoperis retractabil Sun Leader

Pergola retractabila Spline Harmony. Modele de pergole cu acoperis retractabil Sun Leader
Constructii Negociabil - Servicii
Ro-1007

Pergola retractabila Spline Harmony

este formata din 2 pergole Spline, alipite. Are structura independenta si deschiderea  maxima este de 22m.

Poate dispune de sistem de iluminare LED si dimmer pentru reglarea intensitatii luminii. Aprinde si stinge luminile de pe terasa din telecomanda sau cu aplicatia de pe telefon!

Structura este din aluminiu extrudat si vopsit in camp electrostatic. Accesoriile de prindere sunt din otel inoxidabil. Membrana este din PVC cu insertie de carbon, fabricata in Germania (Mehler Technologies). Pe deasupra are un strat acrilic ce o face usor de curatat.

Pergola rezista la ploi abundente, vant puternic (cca 74km/h).

Pergola Spline Harmony poate fi controlata din telecomanda sau prin aplicatia pentru telefon (indiferent de locatia in care te afli). Toate acestea sunt posibile cu tehnologia pusa la dispozitie de Somfy.

Atunci cand este inchisa cu sisteme din sticla, terasa poate fi folosita si iarna. Cu accesoriile potrivite, terasa va fi locul perfect pentru orice eveniment!

Sun Leader face lucrari in toata tara. Contacteaza-ne pentru a obtine o oferta personalizata, cu cel mai bun raport calitate-pret.

Sun Leader – Living the Premium Lifestyle

www.pergole-retractabile.ro

Caracteristici

Video
Locație

Publicat de Sun Leader - Pergole retractabile

Confort, protectie si lux! Sun Leader ofera produse premium pentru terase cu adevarat speciale. Protejeaza-ti clientii si afacerea cu solutiile…
Detalii

Contact

GDPR *

Oferte similare