Pergola retractabila Vault. Modele de pergole retractabile Sun Leader

Pergola retractabila Vault. Modele de pergole retractabile Sun Leader
Amenajari exterioare Negociabil - Servicii
Ro-1026

Pergola retractabila Vault este un model de pergola cu structura independenta. Fata de modelul Spline Harmony, membrana modelului Vault se strange intr-o parte si nu pe mijloc. Deschiderea maxima este de 11m.

Poate dispune de sistem de iluminare LED si dimmer pentru reglarea intensitatii luminii. Aprinde si stinge luminile de pe terasa din telecomanda sau cu aplicatia de pe telefon!

Structura este din aluminiu extrudat si vopsit in camp electrostatic. Accesoriile de prindere sunt din otel inoxidabil. Membrana este din PVC cu insertie de carbon, fabricata in Germania (Mehler Technologies). Pe deasupra are un strat acrilic ce o face usor de curatat.

Pergola rezista la ploi abundente, vant puternic (cca 61km/h).

Pergola Vault poate fi controlata din telecomanda sau prin aplicatia pentru telefon (indiferent de locatia in care te afli). Toate acestea sunt posibile cu tehnologia pusa la dispozitie de Somfy.

Sun Leader face lucrari in toata tara. Contacteaza-ne pentru a obtine o oferta personalizata, cu cel mai bun raport calitate-pret.

Sun Leader – Living the Premium Lifestyle

www.pergole-retractabile.ro

vanzari@sunleader.ro

Video
Locație

Publicat de Sun Leader - Pergole retractabile

Confort, protectie si lux! Sun Leader ofera produse premium pentru terase cu adevarat speciale. Protejeaza-ti clientii si afacerea cu solutiile…
Detalii

Contact

GDPR *

Oferte similare