Sistem automatizat din sticla, pentru terase inchise si deschise. Sun Leader

Sistem automatizat din sticla, pentru terase inchise si deschise. Sun Leader
Amenajari exterioare Negociabil - Servicii
Ro-1042

Sun Leader iti pune la dispozitie 2 sisteme de inchidere cu sticla securizata. Terasa ta va fi protejata de vremea instabila si va garanta succesul terasei tale.

In functie de cerinte, sistemele pot fi:

-panorama tip balustrada: compus din 2, 3 sau 4 foi de sticla ce formeaza o balustrada eleganta si atunci cand se ridica inchid terasa.

-panorama tip trecere: compusa din doua pana la patru foi de sticla, acest sistem permite trecerea pe dedesubt atunci cand este deschis.

Asadar, daca ai nevoie de cai de acces, iar restul spatiului sa fie delimitat, poti opta pentru ambele sisteme. Avand senzori de miscare, clientii tai sunt in siguranta. Sistemul tip trecere nu va cobori atata timp cat sunt persoane care circula pe acolo, chiar daca apesi pe butonul telecomenzii.

Structura este facuta din aluminiu extrudat si vopsit in camp electrostatic, iar sticla securizata poate fi de 8mm sau 10mm.

Pentru ca Sun Leader vrea sa-ti usureze cat mai mult munca, poti actiona sistemele din aceeasi telecomanda de la pergola retractabila. Daca optezi pentru aplicatia de telefon, poti controla terasa de la orice distanta.

Sun Leader – Living the Premium Lifestyle

Obtine o oferta de pret avantajoasa pentru proiectul tau, cu cel mai bun raport calitate-pret.

Garantia la aceste sisteme este de 5 ani.

www.pergole-retractabile.ro

Vezi video pentru: inchidere cu sticla, sticla culisanta, sticla electrica, inchideri terase

Caracteristici

Video

Publicat de Sun Leader - Pergole retractabile

Confort, protectie si lux! Sun Leader ofera produse premium pentru terase cu adevarat speciale. Protejeaza-ti clientii si afacerea cu solutiile…
Detalii

Contact

GDPR *

Oferte similare