Garsoniera mobilata în Sunny Day 6

Garsoniera mobilata în Sunny Day 6
Văndut €9,500 - Garsoniera Bulgaria
SB317 28 mp 1 Camera 1 Baie

Garsoniera de vânzare este situata la etajul 4 al unei clădiri rezidențiale cu patru etaje, în complexul rezidențial Sunny Day 6 .  Garsoniera este foarte confortabila, complet mobilata, dotata cu o chicinetă și este conceputa pentru 2-3 persoane.

 

Constă în: coridor, cameră cu bucătărie, baie și terasă.

Sunny Day 6  – un complex rezidențial situat în apropierea celei mai populare stațiuni din Bulgaria – Sunny Beach și Nodebar. „Sunny Day” are o locație cu adevărat unică.
Pe de o parte – la doar 3 kilometri distanță – coasta Mării Negre, plaje, parcuri acvatice și alte distracții, iar pe de altă parte – prezenta Munților Balcanici. Acest lucru creează o combinație unică a aerului de mare și munte, deschide vederi frumoase asupra împrejurimilor, vă permite să vă simțiți confortabil chiar și în cele mai tari zile de vară.

Complexul este situat pe un deal pitoresc și mărginit de un râu mic, în care se găsesc pesti – si chiar puteți pescui fără a părăsi teritoriul complexului.

Sunny Day 6 este un loc minunat atât pentru recreerea familiei, cât și pentru tineri. La urma urmei, aici veți găsi tot ceea ce vă place – și o atmosferă relaxată, departe de zgomotul coastei și oportunități nesfârșite pentru activități și sporturi în aer liber.

Oferă rezidenților mai multe piscine active, terenuri de sport pentru jocul de baschet, fotbal și volei, un teren de tenis și două terenuri de mini-golf.
Copiii nu sunt uitați – locurile de joacă și mini-piscine sunt echipate pentru ei.

Complexul are un supermarket, o cafenea pe Internet și un bar la piscină. Toate facilitățile de infrastructură ale complexului, precum și șezlonguri, umbrele, parcare auto în zona protejată.
Taxa anuală este de 480 Euro fără restricții și fără costuri suplimentare.

Sunny Day 6 are securitate fizică și electronică pe tot parcursul anului, iar complexul în sine este accesibil numai rezidenților și oaspeților lor. Toate acestea permit o vacanță sigură și relaxantă atât pentru adulți, cât și pentru copii.

Un autobuz circulă din complex, spre plajă spre mare și spre centrul Sunny Beach. Doar 5 minute – și sunteți deja pe coasta mării! Apropo, destul de mulți proprietari de apartamente vin din Rusia în propriile mașini, iar unii închiriază mașini locale cu o taxă mică pentru o ședere scurtă. Și pentru toată lumea există un loc de parcare gratuit în zona protejată a complexului.

Complexul Sunny Day 6 este un adevărat refugiu pentru relaxare!

Complexul il puteti gasi pe booking.com , cu nota de 7.4

Pret coborat in 23.01.2020 de la 12500 Euro.
Pret coborat in 15.06.2020 de la 11000 Euro.
Pret scazut de la 10.000 Euro.

————vândut Oct.2020———-

 

——- apartament cu 3 camere (74mp), mobilat, arata foarte bine, la 30.000 Euro – oferta disponibila la cerere

Locație

Publicat de bestimo.ro

www.bestimo.ro
Detalii

Contact

GDPR *

Oferte similare

bestimo.ro