Apartament 3 camere, Sunset Resort complex 5*, Bulgaria

Apartament 3 camere, Sunset Resort complex 5*, Bulgaria
Vânzare €65,000 - Apartament Bulgaria
P900- 88 mp 3 Camere 1 Baie

Apartament situat la etajul 2- in complexul Sunset Resort de 5*, suprafata de 88mp.

Acesta dispune de un hol spatios cu mobilierul pentru depozitare, doua dormitoare separate echipate fiecare cu sisteme de aer conditionat, un living impartit pe mai multe zone de activitate si cu bucatarie deschisa. Baia in stil combinat include WC, chiuveta si cada. Acces la balcon generos se poate realiza atat din living cat si dintr-un dormitor.

Situat ideal în direcția sud-vest pe plaja din Pomorie, Complexul de 5 stele Sunset Resort reprezinta o investitie perfecta. Este la numai 15 km de Aeroportul Internațional Bourgas și la 20 km de al doilea oraș ca mărime de pe coasta Mării Negre. Pana la Sunny Beach și orașul istoric Nessebar, se poate ajunge în doar 20 de minute cu mașina.
Complexul hotelier este situat chiar pe plaja cu o lungime de 400 de metri, cu nisip moale și fin. Este situat in imediata apropiere a traseului Burgas – Varna, dar la o distanta suficienta pentru a oferi o atmosfera linistita oaspetilor. Plaja sudică din Pomorie, este situată într-un golf liniștit, este una dintre cele mai sigure și mai ecologice plaje din Bulgaria (lungime 1 000 m și lățime până la 100 m).

Taxa anuala intretinere 15 Euro/mp
Pret redus in Iunie 2020 de la 71.000 Euro.
Pret redus de la 67.000 Euro

booking.com de la 134 Eur/noapte

 

Locație

Publicat de bestimo.ro Bulgaria

Contact

GDPR *

Oferte similare

bestimo.ro Bulgaria