Apartament cu 2 camere, complet si frumos mobilat, in resortul Lighthouse Golf & Spa, Balchik, Bulgaria

Apartament cu 2 camere, complet si frumos mobilat, in resortul Lighthouse Golf & Spa, Balchik, Bulgaria
Văndut €36,000 - Apartament Bulgaria
BI-10060 78 mp 2 Camere 1 Baie

Va prezentam un apartament spatios si complet mobilat in resortul Lighthouse Golf & Spa, statiunea Balcic. Imobilul este situat la etajul 5, cu o suprafata totatla de 78mp.

Taxa anuala de mentenanta a imobilului este de 9,60 euro/mp.

Acest apartament este situat în resortul Lighthouse Golf & Spa. Este compus dintr-un living cu chicinetă, un dormitor, baie, hol de intrare și o terasă. Apartamentul este mobilat, dotat cu aer conditionat si electrocasnice.

Lighthouse Golf Resort & Spa este situat în inima „Signature Golf Coast” din Cape Kaliakra. Aici veți găsi un teren verde și o coastă uimitoare, pe cât de îndrăzneață, pe atât de frumoasă. Capul Kaliakra este un loc definit de istorie, cu vaste comori naturale și o diversa faună sălbatică. Lighthouse Resort, ca și numele său, întruchipează spiritul cald și prietenos bulgar, oferind oaspeților experiența de a naviga departe de stresul vieții de zi cu zi. Așa că va asteptam sa va bucurati de soare.

Lighthouse Golf Resort este un adevărat clasic european, prin designul său distinctiv, terenurile de golf semnate, serviciile de cinci stele și împrejurimile frumoase. Dar cel mai mare atribut al Light House Golf & Spa este ospitatlitatea. Din momentul în care ajungeți, fiecare nevoie este satisfăcută cu pricepere fără efort și primirea bulgară autentică. Totul face parte din angajamentul de a face fiecare aspect al șederii dumneavoastră memorabil și plin de satisfacții.

Facilități la fața locului:

-Locație retrasă de lux -Plajă privată -Teren de golf de prestigiu în interiorul stațiunii proiectat de Ian Woosnam -Clubhouse modern, de ultimă generație -Școala de golf Lighthouse – teren de antrenament -Centrul de wellness și spa Lighthouse, care oferă terapii tradiționale și alternative -Piscine interioare și exterioare încălzite pentru adulți și copii La fața locului va fi disponibil un club pentru copii, permițându-vă să profitați de facilitățile din incintă, să vizitați zonele înconjurătoare sau să jucați o rundă de golf, în siguranță știind că copilul dumneavoastră se va distra la fel de mult într-un seif. mediu inconjurator. -Terenuri de tenis Navigație și o mare varietate de facilități de sporturi nautice Centrul de conferințe de afaceri O gamă largă de restaurante internaționale care oferă specialități bulgare și internaționale selectate, inclusiv un loc exclusivist în vârful clădirii Farului Acces usor catre frumoasa zonă rurală bulgară și moștenirea culturală locală Serviciu de transfer cu autobuzul către orașele din apropiere Varna, Balcic și Kavarna Portul de iaht în apropiere: Aerodrom privat în apropiere Terase private Aer condiționat Grădini amenajate Alocații de parcare Zone de agrement comunale Securitate 24 de ore

Video
  • Complex Lighthouse Golf & Spa
Locație

Publicat de bestimo.ro Bulgaria

Contact

GDPR *

Oferte similare

bestimo.ro Bulgaria