Apartament cu doua camere si vedere la mare, frumos mobilat, in complexul Etara 2- Sveti Vlas, Bulgaria

Apartament cu doua camere si vedere la mare, frumos mobilat, in complexul Etara 2- Sveti Vlas, Bulgaria
Văndut €53,000 €55,000 - Apartament Bulgaria
BI-11017 69 mp 2 Camere 2 Băi

Va prezentam spre vanzare la Marea Neagra, un apartament cu 2 camere, frumos mobilate si utilate, spatios si luminos, la o distanta de doar 200 m de plaja, in complexul Etara 2, statiunea Sveti Vlas, Bulgaria. Imobilul este situat la etajul al 5-lea, cu o suprafata de 69 mp.

Cu o vedere la mare de la fiecare fereastră a spatiosului apartament penthouse, vacanța dumneavoastră va una unica. Apartamentul are un dormitor mare cu un pat king-size, baie privată și o ușă care duce direct la un balcon cu vederi cu adevărat uimitoare la curte, grădini, piscină și mare.

Holul din apartament are un mic vestiar format dintr-o a doua toaletă și chiuvetă, în timp ce living-ul cu aer condiționat are o canapea extensibilă mare, optimizând astfel spațiul de locuit și permițând acestui apartament de 69,04 mp să găzduiască confortabil 4 persoane.

Mobilierul în stil stejar roșu oferă mult spațiu de depozitare cu dulap dublu, pat super king-size, măsuță de toaletă, comodă și noptiere. Un cuier de perete lucrat manual se îmbină cu stejarul roșu pentru a da o senzație opulentă caracterului camerei, cu pereții palizi și gresia crem acționând ca un fundal neutru.

Bucurați-vă de pregătirea meselor într-o bucătărie complet utilată, care include: cuptor cu microunde, plită ceramică cu 4 ochiuri, cuptor încorporat și frigider sub blat. Zona mare de bucătărie are iluminare ambientală peste dulap cu suprafețe extinse de lucru, permițând mult spațiu pentru prepararea alimentelor.

Zona de luat masa– Luați masa cu stil la masa de sufragerie din stejar roșu în timp ce stați confortabil pe scaune cu design clasic. Bucurați-vă de atmosfera de a mânca din porțelanul fin și a savura vin bulgaresc de calitate.

Living– Relaxați-vă, citiți o carte, vizionați un DVD, jucați o partida de șah sau pur și simplu discutați și savurați o cafea în zona confortabilă de living. Fotografia arată aspectul în plan deschis al apartamentului, cu ușa către balcon la jumătatea distanței dintre zona de luat masa și zona de living.

Vedere din apartament -Bucurați-vă atât de relaxare, cât și de emoția de la priveliștea unde bărcile cu pânze blânde alternează cu fiorul bărcilor cu motor care traversează Marea Neagră în fața ochilor dumneavoastră. Caracteristici suplimentare. Lift la toate etajele. securitate 24h. Serviciu regulat de transfer cu autobuzul către St Vlas, Sunny Beach și Nessebar. Centru de recepție cu call center pentru toate informațiile Dinevi Resort. Serviciu de menajeră și spălătorie. Stație de taxiuri la intrarea Etara 2

Taxa anuala de mentenanta a imobilului este de 500 euro.

Locație

Publicat de bestimo.ro Bulgaria

Contact

GDPR *

Oferte similare

bestimo.ro Bulgaria