Apartament cu un dormitor in Kaliakria resort

Apartament cu un dormitor in Kaliakria resort
Vânzare €60,000 euro - Apartament Bulgaria
15520 82 2 Camere 1 Baie 1 Garaj 2009 An construcție 82

Va prezentam un apartament de vanzare foarte confortabil cu doua camere, situat în complexul de lux „Kaliakria Resort” in Topola, intre Balchik si Kavarna.

Apartamentul este alcatuit din Living cu bucatarie, baie si un dormitor. Livingul si dormitorul au iesiri catre o terasa spatioasa cu vedere panoramica la mare si spre piscinile interioare.

,Apartamentul are aer conditionat, tamplarie PVC dubla, izolatie termica, pardosea din piatra naturala, incalzire a pardoselei la baie, mobilier de bucatarie, tv-satelit canale Focusat, DVD, internet.

Livingul si dormitorul: complet echipate cu mobila de foarte buna calitate.

Bucataria: echipata cu mobilier, frigider si masina de spalat vase incorporate in mobilier, hota, aragaz cu plita de ceramica, cuptor, chiuveta de inox.

Baia: echipata, gresie, faianta, sistem de incalzire in pardoseala, tavan fals, suport de marmura pentru chiuveta si cada, instalatii sanitare de calitate.

Ferestrele sistem dublu PVC. Usa de la intrare este securizata. Usile din interior sunt laminate.

Complexul se afla in apropiere de Balchik si este dotat cu facilitati de lux precum aquapark, restaurant panoramic construit in stanca, 4 piscine exterioare imense, baruri si restaurante, locuri de parcare, magazin, gradini amenajate cu mai mult de 90 de tipuri de plante si pomi vesnic verzi, fitness/sauna/masaj/tratamente, facilitati pentru organizarea de conferinte, teren de joaca pentru copii, managementul locuintelor, diverse servicii pentru clienti.

Terenurile de Golf renumite pe plan international se afla la 500m distanta.

Oferta avantajoasa atat pentru inchiriere cat si pentru vacante la mare in proprietatea privata si acces la facilitati de lux.

Detalii suplimentare

  • Apartament cu un dormitor de vanzare in Kaliakria Resort: 60000 eur
Tur virtual
Locație

Publicat de bestimo.ro Bulgaria

Contact

GDPR *

Oferte similare

bestimo.ro Bulgaria