Casa de vanzare la Marea Neagra in Emona Bulgaria

Casa de vanzare la Marea Neagra in Emona Bulgaria
Vânzare €210,000 euro - Case / Vile
BI-12594 150 5 Camere 3 Băi 2 Garaj 2005 An construcție 500

Vă prezentăm atenției dvs o casa de vanzare la Marea Neagra în satul Emona, Bulgaria. Casa a fost construita in 2005. cu multa dragoste si harnicie,  cu materiale de înaltă calitate pe un teren de 500mp. cu o suprafata construita de 150mp.

Etajul 1 este compus din: living cu chicineta, dormitor, baie cu toaleta, camera de serviciu si magazie in suprafata totala de 100 mp.

Etajul 2: living cu chicinetă, 2 dormitoare, 2 băi cu cabine de duș, o verandă mare acoperită cu vedere la mare avand ieșire din living și unul dintre dormitoare. Ferestre din lemn permit livingului și verandei să devină o cameră comună atunci când sunt deschise. Este instalat aer conditionat.

Ferestre din lemn cu geam personalizat cu obloane din lemn la toate ferestrele.

Grinzi de susținere din lemn în formă de pană conectate în toată casa și sub șoproane. Semineu de interior cu manta de apa si un semineu exterior.Bucătărie de vară cu cuptor vechi restaurat – functional.

O mare parte din curte și pereți sunt căptușite cu piatră naturală italiană.

Gardul este din beton si piatra in jurul intregului teren cu doua intrari. Tigla greceasca batuta in cuie pe acoperis.

2 sonde cu alimentare (hidrofor), dintre care una cu adancimea de 52 m. si sistem automat de irigare.

Garaj pentru 2 masini.

Casa este de vanzare cu toate echipamentele si mobilierul disponibil cu cateva exceptii.

Emona este un sat din sud-estul Bulgariei. Este situat în municipiul Nessebar, districtul Burgas.

Satul Emona este situat în partea de vest a Capului Emine (cel mai estic punct al Munților Balcani), la aproximativ 1 km de coasta abruptă.

În ținutul satului Emona se află zona protejată „Irakli” cu una dintre ultimele plaje curate și încă neamenajate de pe litoralul bulgar al Mării Negre, cu o lungime de peste 3 km.  Lipsa unui drum bun de la drumul de primă clasă Burgas – Varna până la satul Emona este motivul principal pentru ca satul să-și păstreze aspectul autentic.

ART Emona Săptămâna Culturii și Artelor este organizată anual, reunind muzicieni, artiști și interpreți de seamă pe scenele improvizate din sat. Încasările din beneficiu sunt folosite pentru restaurarea bisericii „Sf. Nicolae.

Locație

Publicat de bestimo.ro Bulgaria

Contact

GDPR *

Oferte similare

bestimo.ro Bulgaria