Pergola retractabila Flat Harmony. Modele de Pergole cu acoperis retractabil Sun Leader

Pergola retractabila Flat Harmony. Modele de Pergole cu acoperis retractabil Sun Leader
Amenajari exterioare Negociabil - Servicii
Ro-964

Pergola retractabila Flat Harmony este formata din 2 pergole Flat, alipite. Are structura independenta si deschiderea  maxima este de 18m.

Poate dispune de sistem de iluminare LED si dimmer pentru reglarea intensitatii luminii. Aprinde si stinge luminile de pe terasa din telecomanda sau cu aplicatia de pe telefon!

Structura este din aluminiu extrudat si vopsit in camp electrostatic. Accesoriile de prindere sunt din otel inoxidabil. Membrana este din PVC cu insertie de carbon, fabricata in Germania (Mehler Technologies). Pe deasupra are un strat acrilic ce o face usor de curatat.

Pergola rezista la ploi abundente, vant puternic (cca 61km/h) si zapada (15cm). Pentru a o putea folosi si iarna, se recomanda inchiderea lateralelor terasei cu sisteme din sticla securizata. Pe terasa se poate fuma, se aeriseste usor, deschizand atat cat este nevoie fie pergola fie sistemele din sticla.

Pergola Flat Harmony poate fi controlata din telecomanda sau prin aplicatia pentru telefon (indiferent de locatia in care te afli). Toate acestea sunt posibile cu tehnologia pusa la dispozitie de Somfy.

Pergole de aluminiu rezistente pentru amenajari terase, acoperire terase restaurante, terase rezidentiale, terase comerciale si turistice.

www.pergole-retractabile.ro

Video

Publicat de Sun Leader - Pergole retractabile

Confort, protectie si lux! Sun Leader ofera produse premium pentru terase cu adevarat speciale. Protejeaza-ti clientii si afacerea cu solutiile…
Detalii

Contact

GDPR *

Oferte similare