Pergola retractabila Flat City. Modele de pergole retractabile Sun Leader

Pergola retractabila Flat City. Modele de pergole retractabile Sun Leader
Amenajari exterioare Negociabil - Servicii
Ro-958

Pergola retractabila Flat City este un model ce impresioneaza prin forma. Este prinsa de perete cu tiranti, deci este o pergola in consola. Un avantaj al acestei pergole este dat de lipsa stalpilor de sustinere. Spatiul de pe terasa nu este delimitat, aceasta pergola fiind perfecta pentru terasele mici, din orasele aglomerate.

Are capriorii drepti si deschidere de maxim 5m. Poate dispune de sistem de iluminare LED si dimmer pentru reglarea intensitatii luminii. Seteaza atmosfera de pe terasa din telecomanda!

Membrana este din PVC cu insertie de carbon, tehnologie germana (Mehler Technologies), 100% impermeabila. Pe deasupra are un strat acrilic pentru protectie si pentru o curatare usoara. Structura este din aluminiu extrudat si vopsit in camp electrostatic, iar accesoriile pentru imbinari sunt din otel inoxidabil.

Pergola este rezistenta la vant puternic (cca 61km/h) si membrana nu se decoloreaza de la soare.

Pergola este actionata prin telecomanda Somfy sau/si prin aplicatie pe telefon.

Pentru un efect mai wow, se poate opta si pentru lamele de umbrire ce se monteaza pe lungimea terasei, partea exterioara. Pe langa efectul vizual, acestea creeaza si umbra.

 

www.pergole-retractabile.ro

Caracteristici

Video
Locație

Publicat de Sun Leader - Pergole retractabile

Confort, protectie si lux! Sun Leader ofera produse premium pentru terase cu adevarat speciale. Protejeaza-ti clientii si afacerea cu solutiile…
Detalii

Contact

GDPR *

Oferte similare