Pergola retractabila Flat. Modele de pergole retractabile pentru casa sau restaurant. Sun Leader

Pergola retractabila Flat. Modele de pergole retractabile pentru casa sau restaurant. Sun Leader
Amenajari exterioare Negociabil - Servicii
Ro-952

Pergola retractabila Flat este cel mai popular model de pergola. Un model simplu, ce se poate incadra in orice proiect arhitectural.

Are capriorii drepti si deschidere de maxim 9m. Poate dispune de sistem de iluminare LED si dimmer pentru reglarea intensitatii luminii.

Membrana este din PVC cu insertie de carbon, tehnologie germana (Mehler Technologies), 100% impermeabila. Pe deasupra are un strat acrilic pentru protectie si pentru o curatare usoara. Structura este din aluminiu extrudat si vopsit in camp electrostatic, iar accesoriile pentru imbinari sunt din otel inoxidabil.

Pergola poate sustine pana la 15cm de zapada, este rezistenta la vant puternic (cca 117km/h) si membrana nu se decoloreaza de la soare.

Pergola este actionata prin telecomanda Somfy sau/si prin aplicatie pe telefon.

Pentru un efect mai wow, se poate opta si pentru lamele de umbrire ce se monteaza pe lungimea terasei, partea exterioara. Pe langa efectul vizual, acestea creeaza si umbra.

Poti vedea aici mai multe exemple de proiecte cu pergole, fie proiecte rezidentiale fie proiecte Horeca.

Sun Leader – Partenerul tau in amenajari terase

www.pergole-retractabile.ro

Video

Publicat de Sun Leader - Pergole retractabile

Confort, protectie si lux! Sun Leader ofera produse premium pentru terase cu adevarat speciale. Protejeaza-ti clientii si afacerea cu solutiile…
Detalii

Contact

GDPR *

Oferte similare