Studio spațios la Marea Neagra în complexul Kavarna Paradise, Bulgaria

Studio spațios la Marea Neagra în complexul Kavarna Paradise, Bulgaria
Văndut €22,000 - Garsoniera Bulgaria
BI-13188 41 mp 1 Camera 1 Baie

Va propunem o garsoniera de vanzare la Marea Neagra in Bulgaria. Acest studio spațios este situat la etajul 2, în complexul Kavarna Paradise.

Se compune din: hol de intrare, o camera cu o chicineta, o baie si o terasa. Aer conditionat instalat.

Kavarna Paradise este un complex de apartamente închis, situat într-o zonă liniștită a frumosului golf Kavarna. Complexul este deschis doar în sezon.

Complexul este construit puțin pe un deal, datorită căruia ferestrele apartamentelor oferă o priveliște foarte frumoasă, pitorească a golfului și a împrejurimilor. La câțiva pași – plaja (la doar câteva minute de mers pe jos), atracții locale, restaurante și un minimarket.

Kavarna Paradise oferă condiții excelente pentru odihnă și distracție plăcută. Pentru pasionații de sport, există 3 terenuri de golf, iar zona este ideală pentru drumeții, ciclism si iubitorii de natură, în timp ce plaja cu nisip este ideală pentru cei cu o natură mai liniștită. În apropiere se află porturile de agrement pentru cei pasionați de pescuit.

Aeroportul Internațional Varna este situat la 65 km sud de complexul Kavarna Paradise, iar aeroportul din București din România se află la aproximativ 2 ore de mers cu mașina spre nord.

Taxa anuala de mentenanta a imobilului este de 8 euro/mp.

Locație

Publicat de bestimo.ro Bulgaria

Contact

GDPR *

Oferte similare

bestimo.ro Bulgaria