Vilă în complex de lux la Marea Neagră in Balchik Bulgaria

Vilă în complex de lux la Marea Neagră in Balchik Bulgaria
Vânzare €189,000 €246,000 Euro (+ 20% TVA) - Case / Vile
BI-13124 223 5 Camere 3 Băi 2 Garaj 1000 mp

Vilă de vânzare în Balchik Bulgaria

Propunem atenției dvs o vilă de lux cu vedere panoramică la Marea Neagră in Bulgaria.

Vila are o suprafațâ totală de 223 mp si este formata din 4 dormitoare, 3 bai, living, sufragerie, 2 terase acoperite, debara. Vila dispune de o curte de aprox 1000 mp pe care, după preferinte, se poate construi o piscină privată.

Vila a fost construită în 2010 și complet  renovată pe exterior si în interior, inclusiv remobilată în 2020. A fost izolată termic încat să poată fi folosită cu costuri reduse pe toată perioada anului.

Proprietatea se află intr-un complex de 5 stele Black Sea Rama, alcatuit din mai multe vile private cu unul sau doua nivele și un teren de golf de clasă mondială.

Proprietarii pot beneficia și de o serie de facilităti ale complexului precum piscină în aer liber, centru welnes, SPA, fittness, restaurante si baruri la cele mai inalte standarde. Pentru golf proprietarii beneficiaza de o reducere de 10%.

Vila poate fi vandută atat persoanelor fizice cât și juridice. În prezent este deținută de o companie comercială fapt ce permite administrarea și închirierea mai avantajoasă. La închiriere această proprietate poate genera un venit de 4-5% anual.

Pentru investitorii interesați de același model de administrare se poate oferi asistență în crearea unei companii în Bulgaria astfel TVA-ul de 20% devine recuperabil.

Alte avantaje:

Toate taxele inclusiv de mentenanța in valoare de 280 euro/lunar pentru anul 2022 sunt achitate.

Pentru inchirierea vilei in sezonul de vara 2022 se ofera un venit garantat de 10.000 euro

Pret pentru persoane juridice 199.000 euro + 20% TVA

Locație

Publicat de bestimo.ro Bulgaria

Contact

GDPR *

Oferte similare

bestimo.ro Bulgaria