Studio spatios, la doar 500m de plaja, in frumosul complex Cascadas- Sunny Beach, Bulgaria

Studio spatios, la doar 500m de plaja, in frumosul complex Cascadas- Sunny Beach, Bulgaria
Văndut €42,000 - Garsoniera Bulgaria
BI-10012 44 mp 1 Camera 1 Baie

Va prezentam un studio spatios si frumos mobilat la o distanta de 500m de plaja. Suprafata imobilului este de 44 mp si este situat la etajul al 4-lea, in frumosul complex Cascadas, statiunea Sunny Beach.

Mobilier: pat matrimonial, doua noptiere, scaune si masa de sufragerie, aer conditionat, TV, dulap, canapea cu masuta de cafea, dulapuri de bucatarie, plita, hota, masina de spalat rufe, frigider, cuptor cu microunde, aparat de cafea.

Baia este complet utilata cu dus, chiuveta si toaleta.

Cascadas – un complex mare de apartamente, modern, de peste 90.000 de metri pătrați, într-un parc verde în partea liniștită de Nord-Vest a Sunny Beach-lui, la 10 minute de mers pe jos de plajă, la 100 de metri de parcul acvatic și la 15 minute cu mașina de aeroportul internațional Burgas.

Locația sa extrem de convenabilă vă garantează liniște și confort și în același timp acces ușor și rapid la întreaga infrastructură a stațiunii.

Cascada este formată din 20 de clădiri frumoase, fiecare cu 4 până la 6 etaje, special concepute cu un procent mic din suprafața totală construită.

La fiecare etaj există mai multe apartamente cu amenajări confortabile și moderne.

Numărul redus de etaje ale complexului permite luminii soarelui să pătrundă în zonele cele mai îndepărtate.

În timpul construcției s-au folosit și sunt folosite materiale naturale și ecologice, întrucât în ​​decorarea fațadei predomină elementele piatra naturală și fierul forjat.

Toate clădirile Cascade sunt realizate în stil mediteranean.

Decorarea exterioara si interioara a complexurilor este realizata cu gust si calitate.

Amenajarea peisagistică face si mai plăcută impresie pe teritoriul piscinelor, zonelor de recreere, băncilor și leagănelor, lămpilor decorative stradale, complexelor de joacă și sportive, alei și gazon bine întreținute, palmieri și paturi frumoase de flori.

Proprietarii de apartamente din clădirile mici, frumoase, arhitecturale, confortabile ale complexului Cascadas se pot bucura de o vacanță de neuitat și de numeroase piscine, locuri de joacă, lacuri artificiale, zone de recreere și sport. Detine multe restaurante, magazine, club de fitness și saună, parcare subterană. iar parcarea permite proprietarilor de apartamente să simtă confortul și beneficiile celui mai mare complex de pe coastă.

Locație

Publicat de bestimo.ro Bulgaria

Contact

GDPR *

Oferte similare

bestimo.ro Bulgaria