Apartament cu vedere la mare Privilege, Elenite, Bulgaria

Apartament cu vedere la mare Privilege, Elenite, Bulgaria
Văndut €29,900 - Apartament Bulgaria
EL303 57 mp 2 Camere 1 Baie

Va propunem apartamentul situat la parter in complexul Privilege Fort Beach, format dintr-un hol, un living spatios cu o bucatarie deschisa si un dormitor separat, ambele avand acces la terasa. Camera de baie include un dush, WC si chiuveta. Suprafata totala apartament fiind de 57mp.

Privilege Fort Beach Apartments este situat în Elenite, in imediata apropiere a plajei Robinzon. In infrastructura complexului sunt incluse 2 piscine, piscina pentru copii, un teren de tenis, 2 restaurante și un bar. Complexul este format din apartamente în regim self-catering, dotate cu un balcon sau terasa.

Oaspeții de la Privilege Fort Beach Apartments se pot relaxa în zona de spa, care oferă o saună, cadă cu hidromasaj și masaje și tratamente de înfrumusețare si un centru de fitness. Pentru copii există un teren de joacă.

Diving și alte activități de sporturi de apă sunt disponibile în zona înconjurătoare și există o facilitate de mini-golf pe site-ul. În plus, în complexul apart-hotel se află o mini-piață, un magazin de suveniruri și un magazin de cosmetică.

Taxa intretinere anuala 12Eur/mp.
Acest tip de apartament se inchiriaza cu 70Eur/noapte pe booking.com

Video
Locație

Publicat de bestimo.ro Bulgaria

Contact

GDPR *

Oferte similare

bestimo.ro Bulgaria