Apartament doua camere in complex de LUX 5* in Balchik Bulgaria

Apartament doua camere in complex de LUX 5* in Balchik Bulgaria
Vânzare €44,000 euro - Apartament Bulgaria
15506 60 2 Camere 1 Baie

De vanzare, apartament cu doua camere complet mobilat in resortul de lux Lighthouse Golf and SPA la Marea Neagra in Balchik Bulgaria.

Apartamentul este compus din hol de intrare, living cu bucatarie, un dormitor, baie si o terasa care ofera o vedere panoramica catre terenurile de golf.

Complexul Lighthouse Golf and Spa este un complex de top care ofera terenuri de golf de clasa mondiala si facilitati SPA de clasa.

Investitie atat pentru uz personal cat si pentru inchiriere.

Complexul se afla in apropierea localitatii Balchik la Marea Neagra Bulgaria.

-Locație retrasă de lux -Plajă privată -Teren de golf de prestigiu în interiorul stațiunii proiectat de Ian Woosnam -Clubhouse modern, de ultimă generație -Școala de golf Lighthouse – teren de antrenament -Centrul de wellness și spa Lighthouse, care oferă terapii tradiționale și alternative -Piscine interioare și exterioare încălzite pentru adulți și copii La fața locului va fi disponibil un club pentru copii, permițându-vă să profitați de facilitățile din incintă, să vizitați zonele înconjurătoare sau să jucați o rundă de golf, în siguranță știind că copilul dumneavoastră se va distra la fel de mult într-un seif. mediu inconjurator. -Terenuri de tenis Navigație și o mare varietate de facilități de sporturi nautice Centrul de conferințe de afaceri .

O gamă largă de restaurante internaționale care oferă specialități bulgare și internaționale selectate, inclusiv un loc exclusivist în vârful clădirii Farului Acces usor catre frumoasa zonă rurală bulgară și moștenirea culturală locală. Serviciu de transfer cu autobuzul către orașele din apropiere Varna, Balcic și Kavarna.

Portul de iaht în apropiere: Aerodrom privat în apropiere Terase private Aer condiționat Grădini amenajate Alocații de parcare .Zone de agrement comunale Securitate 24 de ore

Taxa anuala de mentenanta a imobilului este de 9,60 euro/mp.

Locație

Publicat de bestimo.ro Bulgaria

Contact

GDPR *

Oferte similare

bestimo.ro Bulgaria